Kulinářská dia akademie – 4.díl

Jak glykemicky přežít all inclusive dovolenou

Tato vzdělávací akce je určená pro osoby s diabetem i jejich blízké, a spojuje praktické znalosti s každodenními potřebami diabetiků. Cílem této časti je zopakovat si základy, přesněji počítat sacharidy a získat užitečné tipy, jak zvládat glykémii během dovolených.

Program zahrnuje i psychologické aspekty zvládání diabetu, diskuzi s odborníky a názorné ukázky moderních technologií. Akce nabízí přátelskou atmosféru a možnost sdílet zkušenosti s ostatními.

Program

14:30 – 15:30
Opakování základů a něco navíc – počítání sacharidů, glykemický index, energetická potřeba člověka, vliv tuků a bílkovin na glykémii (tukoproteinové jednotky)

15:30 – 16:00
Občerstvení

16:00 – 17:30
Nástrahy all inclusive – zaměřeno i na exotická jídla, míchané nápoje a trochu i na psychologické aspekty kulinářských pokušení

Svou účast prosím elektronicky potvrďte pomocí registračního formuláře nebo telefonicky na čísle (+420) 724 390 504.

Registrace jsou přijímány do naplnění kapacity přednáškového sálu.
Garanci nad projektem převzala prof. MUDr. Kateřina Štechová, Ph.D.

Místa konání

5.2.2025
Praha

Hotel Golf
Plzeňská 103/215
150 00 Praha – Motol

www.hotel-golf.cz

25.2.2025
Plzeň

Hotel Vienna House
by Wyndham Pilsen (Angelo)
U Prazdroje 6
301 00 Plzeň

hrg-hotels.com

REGISTRACE

Registrace je uzavřena.