Kulinářská dia akademie – 4.díl
Jak glykemicky přežít all inclusive dovolenou
Tato vzdělávací akce je určená pro osoby s diabetem i jejich blízké, a spojuje praktické znalosti s každodenními potřebami diabetiků. Cílem této časti je zopakovat si základy, přesněji počítat sacharidy a získat užitečné tipy, jak zvládat glykémii během dovolených.
Program zahrnuje i psychologické aspekty zvládání diabetu, diskuzi s odborníky a názorné ukázky moderních technologií. Akce nabízí přátelskou atmosféru a možnost sdílet zkušenosti s ostatními.
Program
14:30 – 15:30
Opakování základů a něco navíc – počítání sacharidů, glykemický index, energetická potřeba člověka, vliv tuků a bílkovin na glykémii (tukoproteinové jednotky)
15:30 – 16:00
Občerstvení
16:00 – 17:30
Nástrahy all inclusive – zaměřeno i na exotická jídla, míchané nápoje a trochu i na psychologické aspekty kulinářských pokušení
Svou účast prosím elektronicky potvrďte pomocí registračního formuláře nebo telefonicky na čísle (+420) 724 390 504.
Registrace jsou přijímány do naplnění kapacity přednáškového sálu.
Garanci nad projektem převzala prof. MUDr. Kateřina Štechová, Ph.D.
Místa konání
25.2.2025
Plzeň
Hotel Vienna House
by Wyndham Pilsen (Angelo)
U Prazdroje 6
301 00 Plzeň